Over Eric Vereecke BVBA

Erick Vereecke

Over Eric Vereecke

Sinds 2000 staat de oprichter, schrijnwerker en meubelmaker Eric Vereecke voor kwaliteit, precisie en een perfecte afwerking van uw maatwerkoplossing. U kunt er terecht voor een maatwerkoplossing voor uw keuken, badkamer, slaapkamer, dressing, enz…. Alle projecten worden in eigen atelier te Assenede gefabriceerd door Eric zelf. Van het eerste gesprek tot de oplevering van uw project, alles gebeurt met en door Eric zelf.

Contacteer Eric

Showroom te Assenede

Om u kennis te laten maken met de mogelijkheden en afwerkingsgraad van uw project investeerde Eric Vereecke in een eigen Showroom te Assenede. Tijdens een bezoek aan de showroom wandelt u door een compleet op maat gemaakt appartement uit verschillende kwaliteitsmaterialen. Dit is het ideale uitgangspunt voor de materiaalkeuze en het vastleggen van de stijl.

Maak een afspraak
Salontafel ontwerp Eric Vereecke

Vlot communiceren

Eric staat garant voor een open en vlotte communicatie met de klant. Dit zorgt ervoor dat alle projecten volledig op maat en tot in de kleinste details afgewerkt worden binnen de afgesproken termijn.  Goed luisteren en adviseren zorgt voor een afwerking naar wens van de klant. Een transparante communicatie zorgt voor de naadloze aansluiting bij uw andere (ver)bouwprojecten wat steeds resulteert in tevreden klanten.

Projecten

Wanneer u op zoek bent naar een vakman voor uw project, bent u bij Eric Vereecke aan het juiste adres. Eric pakt u project aan van A tot Z. U kunt er terecht voor het ontwerp en realisatie van uw badkamer, slaapkamer, keuken, dressing, bureau, woonkamer, inbouwkast, carport, pergola, poolhouse, tuinhuisje en winkelinrichting. Maar ook voor algemeen binnen- en buitenschrijnwerk bent u van hare welkom.

Bekijk projecten
Ontwerp en realisatie van uw poolhouse