Oprichter – zaakvoerder – schrijnwerker – meubelmaker

Eric Vereecke

eric vereecke meubelmaker schrijnwerker

Kwaliteit, precisie en een perfecte afwerking

Sinds 2000 staat de oprichter, schrijnwerker en meubelmaker Eric Vereecke voor kwaliteit, precisie en een perfecte afwerking van uw maatwerkoplossing. U kunt er terecht voor een maatwerkoplossing voor uw keuken, badkamer, slaapkamer, dressing, enz….

Alle projecten worden in eigen atelier te Assenede gefabriceerd door Eric zelf. Van het eerste gesprek tot de oplevering van uw project, alles gebeurt met en door Eric zelf.

Telefoon nr:

+32 475 86 48 43

Email:

info@ericvereecke.be

Bezoek onze

Showroom
te Assenede

Om u kennis te laten maken met de mogelijkheden en afwerkingsgraad van uw project investeerde Eric Vereecke in een eigen Showroom te Assenede. Tijdens een bezoek aan de showroom wandelt u door een compleet op maat gemaakt appartement uit verschillende kwaliteitsmaterialen. Dit is het ideale uitgangspunt voor de materiaalkeuze en het vastleggen van de stijl.

EEN VLOTTE COMMUNICATIE

Eric staat garant voor een open en vlotte communicatie met de klant. Dit zorgt ervoor dat alle projecten volledig op maat en tot in de kleinste details afgewerkt worden binnen de afgesproken termijn. Goed luisteren en adviseren zorgt voor een afwerking naar wens van de klant. Een transparante communicatie zorgt voor de naadloze aansluiting bij uw andere (ver)bouwprojecten wat steeds resulteert in tevreden klanten.